amature desi

browse around these guys spankbang mompov

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αλήθεια υπάρχει αρνητική και θετική ενέργεια;
Νιώσατε ποτέ τον αρνητισμό που εκπέμπει ένας συνάνθρωπος μας, ή την θετική του αύρα; Και αν ναι πως μπορεί να συμβαίνει αυτό; 
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως όλη αυτή η ενέργεια θετική η αρνητική πηγάζει από το αν είμαστε πονηροί άνθρωποι ή αγαθοί; ανήθικοι ή ηθικοί; Κακοπροαίρετοι ή καλοπροαίρετοι; 
Σαν γενικό συμπέρασμα εμείς οι άνθρωποι γύρω από το σώμα μας, εκπέμπουμε μία ενεργειακή αύρα, η οποία ενέργεια ανάλογα με τον τρόπο σκέψης μας και το πως βλέπουμε τους συνανθρώπους μας, είναι φωτεινή ή σκοτεινή. 
Και όποιοι το γνωρίζουν μπορούν και να αφουγκραστούν αυτού του είδους την ενέργεια και να γνωρίζουν ποιον άνθρωπο έχουν απέναντι τους. 
Όλοι οι άνθρωποι συνέχεια εκπέμπουν ενέργεια προς το περιβάλλον γύρω τους και εκτός των άλλων και μέσω των συναισθημάτων τους!! 
Ανάλογα με το αν είναι θετικό η αρνητικό μεταβάλλει την γύρω ύλη. 
Όταν λοιπόν λειτουργούμε με την αγαθότητα της ψυχής, η αγάπη δημιουργεί ένα όμορφο περιβάλλον γύρω μας. 
Και αποτρέπει οτιδήποτε αρνητικό να την πλησιάσει!!
Διότι όταν έχουμε αρνητικά συναισθήματα τρέφονται με την ζωτική μας ενέργεια κάποιοι!!
Αυτό αποδεικνύεται με το πείραμα του νερού. 
Που όταν έχουμε όμορφα συναισθήματα οι κρύσταλλοι του νερού έχουν τέλεια δομή σε αντίθεση με τα αρνητικά συναισθήματα.
Αυτό σημαίνει ότι όταν έχουμε όμορφα αισθήματα μπορούμε να ενισχύουμε τους ανθρώπους γύρω μας μέσω της αγάπης και μεταφέροντας στην ουσία ζωτική ενέργεια, και αν το πιστέψουμε μπορούμε να κάνουμε θαύματα!!
Επίσης παρατηρήθηκε ότι το απλό νερό όταν συγκρίθηκε με τον Αγιασμό, ενώ το πρώτο είχε μαύρους ακανόνιστους κρυστάλλους, ο Αγιασμός είχε κατάλευκους κρυστάλλους σε τέλεια δομή!!
Εδώ βλέπουμε τι μπορεί να προκαλέσει ο άνθρωπος με τις σκέψεις του τα συναισθήματα του όταν είναι αρνητικές ή θετικές.
Όλα είναι ενέργεια και ανάλογα με τις σκέψεις μας την μεταβάλλουμε σε θετική ή αρνητική. 
Αυτό όμως σημαίνει ότι και το περιβάλλον γύρω μας εκπέμπει ενέργειες “πληροφορίες” οι οποίες δεν είναι γνωστές σε εμάς. Και κάποιοι που γνωρίζουν ίσως το εκμεταλλεύονται αυτό ώστε να μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα συνέχεια..και ο νοών νοείτω..
Tην ενέργεια την παίρνουμε από το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας, Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες που ανήκουν στο ηλιακό μας σύστημα.Και όλοι ενώνονται μέσω του ομφάλιου λώρου που έχουν με το δικό μας Άστρο!
Και το δικό μας άστρο μαζί με το σμήνος αστεριών που ανήκει παίρνει ενέργεια από ένα ποτάμι ενέργειας του γαλαξία μας, και ο γαλαξίας μας μαζί με το σμήνος γαλαξιών που βρίσκεται, και όλα τα σμήνη γαλαξιών του σύμπαντος παίρνουν την ενέργεια που χρειάζονται από τον τοπικό άρχων του δικού μας επιπέδου, το τελευταίο από τα επτά της όλης Δημιουργίας.OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΣΕ ΘΝΗΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ OΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. 

sexix.co