amature desi

browse around these guys spankbang mompov

ΕΠΕΞΉΓΗΣΗ ΒΑΣΙΚΏΝ ΧΡΩΜΆΤΩΝ ΖΏΝΗΣ

Λευκή ζώνη

Η πρώτη ζώνη στο Καράτε είναι η λευκή ζώνη και αντιπροσωπεύει την αρχή. Καθώς το μικρό φυτό εκρήγνυται μέσα από το έδαφος, χαιρετίζεται από το λαμπερό, λευκό φως της ημέρας. Η λευκή ζώνη συμβολίζει την αρχή της επιθυμίας ενός ατόμου να μάθει τις δεξιότητες του καράτε και φοριέται από εκείνους που μόλις ξεκινούν τη μελέτη τους.

Κίτρινη ζώνη

Το κίτρινο συμβολίζει τις πρώτες ακτίνες του ηλιακού φωτός. Καθώς το φυτό προσαρμόζεται στο φως, βαθαίνει στη χρυσή απόχρωση του ηλιακού φωτός. Ο μαθητής θερμαίνεται και τεντώνεται στην επιδίωξη των στόχων του. Η κίτρινη ζώνη φοριέται από έναν αρχάριο που έχει μάθει να ασκεί τις βασικές κινήσεις του καράτε.

Πορτοκαλί ζώνη

Το πορτοκαλί συμβολίζει την αυξανόμενη δύναμη του ήλιου. Καθώς ο ήλιος ζεσταίνεται, η ζωή γίνεται πιο δύσκολη για το μικρό φυτό. Στο ίδιο πνεύμα, η εκπαίδευση γίνεται πιο δύσκολη για τον μαθητή. Η πορτοκαλί ζώνη δίνεται σε έναν αρχάριο μόλις κατακτήσει τις 10 κινήσεις αυτοάμυνας του καράτε.

Πράσινη Ζώνη

Το πράσινο είναι μια αναπαράσταση της ανάπτυξης. Το μικρό φυτό έχει επιβιώσει από τον καυτό ήλιο και τώρα στέλνει νέα ανάπτυξη. Τα πράσινα φύλλα και οι βλαστοί εξαπλώνονται από το φυτό. Ο μαθητής μεγαλώνει και γίνεται πιο ικανός στα βασικά.

Μπλε ζώνη

Το μπλε αντιπροσωπεύει τον ουρανό στον οποίο αναπτύσσεται και εκτείνεται το φυτό. Οι γνώσεις του μαθητή επεκτείνονται και αυξάνονται. Έτσι, η μπλε ζώνη δίνεται στους μαθητές στο στάδιο των σπουδών τους, όταν αρχίζουν να μαθαίνουν πρόσθετες γνώσεις της πολεμικής τέχνης που επιτρέπουν στο μυαλό και το σώμα τους να συνεχίσουν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται.

Μωβ ζώνη

Η μέρα πλησιάζει στο τέλος της, ο γαλάζιος ουρανός σκοτεινιάζει σε μοβ. Η γνώση του μαθητή βαθαίνει και γίνεται πιο βαθιά. Έτσι, μια μωβ ζώνη δίνεται σε έναν φοιτητή που μεταβαίνει στα προχωρημένα στάδια σπουδών.

ο κόκκινο είναι και πάλι, συμβολικό του ήλιου και των πιο καυτών μερών του. Σε αυτό το σημείο του ταξιδιού, ένας μαθητής συνειδητοποιεί πόσο επιδραστικές, ακόμη και πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι αποκτηθείσες δεξιότητές του. Πρέπει να μάθουν να ασκούν έλεγχο και πειθαρχία ως απάντηση σε οποιαδήποτε κατάσταση.Κοκκκινη ζώνηΤο κόκκινο είναι και πάλι, συμβολικό του ήλιου και των πιο καυτών μερών του. Σε αυτό το σημείο του ταξιδιού, ένας μαθητής συνειδητοποιεί πόσο επιδραστικές, ακόμη και πόσο καταστροφικές μπορεί να είναι οι αποκτηθείσες δεξιότητές του. Πρέπει να μάθουν να ασκούν έλεγχο και πειθαρχία ως απάντηση σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Καφέ ζώνη

Το καφέ είναι μια αναπαράσταση της ωρίμανσης ενός σπόρου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ωρίμανσης και συγκομιδής. Ο σπόρος ωριμάζει και ωριμάζει καθώς πλησιάζει η συγκομιδή. Ο μαθητής αρχίζει να δρέπει τις ανταμοιβές όλου του μόχθου και της εκπαίδευσής του.

Καφέ /Μαυρη

Προετοιμασία για την Μαύρη Ζώνη..

Μαύρη ζώνη

Το μαύρο συμβολίζει το σκοτάδι πέρα από τον ήλιο. Το σκοτάδι πέφτει και το φυτό πεθαίνει. Αλλά στη θέση του, υπάρχει μια νέα αρχή. Ο μαθητής έχει μάθει τόσα πολλά, συμπεριλαμβανομένου ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να μάθει. Το πρώτο στάδιο του ταξιδιού τους στις πολεμικές τέχνες έχει ολοκληρωθεί, αλλά το ταξίδι συνεχίζεται.

sexix.co